ERZURUM / AŞKALE - Şehit Sedat Atalay İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

DEĞERLİ VELİLER KIYMETLİ ÖĞRENCİLER; LGS BAŞVURULARI, ELEKTRONİK ORTAMDA İSTEĞE BAĞLI YAPILACAK

2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'na ulaşmak için Haberimize Tıklayınız.

Mrt

3 MART AŞKALE'NİN KURTULUŞUNUN 106.YIL DÖNÜMÜ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

Aynı zamanda Aşkale'nin Kurtuluşu Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında öğrencimiz M.Eren KAVUK ilçe 1.si olmuştur.

Öğrencimize hediyesini Belediye Başkanımız sn.Ahmet YAPTIRMIŞ takdim etmiştir.

Ara

"İçimizi dışımızdan daha çok süsleyelim. Zira dışımız halkın, içimiz Hakk'ın baktığı yerdir."

(Hz. Mevlana)

ÇEDES kapsamında gerçekleştirilen yardımseverlik ve merhamet etkinliğiyle bahçemizdeki ağaçlara kuş yemleri asarak soğuk havalarda dışarıdaki hayvanlarimiza destek olmaya çalıştık.

Ara

Okulumuzda yapılan Mesleki Yarışmalarda 1.olan öğrencilerimiz Erzurum'da il seviye düzeyünde yapılan yarışmalara katıldı.

Öğrencilerimizi tebrik eder medeni cesaretlerinden dolayı kutlarız..

Ara

Öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı Kutladık..

Ara

"Doğal afetler, doğanın bize öğrettiği en önemli derslerden biridir."

Afet bilinci kapsamında Kızılay Personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine eğitim verildi.

Ara

ÜLKE GENELİNDE 6 VE 9. SINIFLAR İÇİN YAPILACAK ORTAK SINAVLARA YÖNELİK KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI YAYIMLANDI

Kas

Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmendir.(M.Kemal ATATÜRK)

Başta Ulu Önder M.Kemal ATATÜRK ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Meslek aşkıyla nice bu günlere..

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününü Erzurum Valimiz Sn. Mustafa ÇİFTÇİ , Erzurum İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yakup YILDIZ ve Aşkale Kaymakamımız Sn. Emre OĞUZTÜRK'ün katılımlarıyla ilçemiz mesire alanlarına fidan ekimi gerçekleştirerek kutladık.

Kas

BUGÜN, YARIN, DAİMA. UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ!

Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Oyun bizi ve hayatı canlı tutar..

Okulumuz bahçesini öğrencilerimizin oyun bahçesine çevirdik.

May

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle doğa gezintisini biraz farklılaştırarak bisikletlerle gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz bu gezintiyi çok sevdii.!

May

Geleceğe bırakacağımız en güzel miras olan ''DOĞA'' içinn farkındalık oluşturmak amacıyla e-Twinning projesi kapsamında ''Design For Nature-Doğa İçin Tasarla''  diyerek kolları sıvadık.

Emeği geçen Yasin Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

May

Okulumuzda karşılaştığımız sorunlara karşı nasıl çözümler üretebiliriz sorusunun cevabı için öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle istişare ettik.

Bununla birlikte eğitim kurumumuzu olabildiğince sorunlardan arındırılmış halde eğitim öğretime hazır hale getirmek amaçlanmaktadır.

May

8.sınıf LGS öğrencilerimizle birebir ilgilenip hem akademik hem psikolojik durumlarını takip ve desteklemek amacıyla kullanılan koçluk sistemimiz aktik olarak kullanılmaktadır.

Öğrencilerimizle bu denli yakından ilgilenen öğretmenlerimize teşekkür ederiz..